Verzoek aan alle (oud-)Neocatleden en belangstellenden,

 

Zoals u in het Neocat Magazine heeft kunnen lezen heeft Ineke den Hollander na twintig jaar afscheid genomen als stamboeksecretaris. Hierop en op de eerdere melding dat Ineke het stambooek heeft overgedragen heeft het bestuur vele lieve berichten mogen ontvangen. Om haar een blijvende herinnering aan deze periode te geven wil het bestuur van Neocat een (foto)boek voor haar samenstellen.

 

Daarbij hebben we dringend uw hulp nodig. Stuur ons een mail met een tekst over wat u met mevrouw den Hollander heeft verbonden (het hoeft echt niet perse over het stamboek te gaan, privé of show, het mag allemaal) en vooral: stuur een foto van uw katten – met u erbij? – mee.

 

Vindt u een tekst lastig? Alleen een mooie kattenfoto – wel met de naam van de inzender erbij) mag ook! Zoekt u eens in uw bestand, of maak nu een foto opdat we een mooi, gevarieerd boek kunnen aanbieden namens alle leden van Neocat.

 

We hopen op veel reacties en zien uw mail graag voor 15 augustus tegemoet. Stuurt u de tekst en foto’s s.v.p. naar dit e-mailadres:bedanktien@gmail.com